produktegenskaber

8 Forskellige FOV’er

Stellaris 3D dækker et komplet udvalg af CBCT-programmer til forskellige applikationer – fra endodonti gennem kirurgi og implantologi til knogler. Kvaliteten af vævsopløsning tillader også at bruge den til periodontal sygdom og ortodontisk anvendelse, f.eks. overtallige tænder. Små volumener starter ved 5×6,5 cm til endodonti og går op til 10×10 cm til kirurgiske og ortodontiske applikationer.

HighDefinition- og ECO-programmer

Voksne og børneprogrammer er afgørende for ECO-lavdosisundersøgelser, hvilket tillader høj diagnostisk billedkvalitet til både oversigt og krævende diagnostiske opgaver.

Omgivende glød

Omgivende belysning skaber en behagelig atmosfære for patienten og gør det muligt at overvåge enhedens status på afstand.

Avanceret teknologi

Seneste sensordesign, teknologi og robotteknik er blevet brugt til at opnå høj præcisionsniveau og detaljeret og jævn, stille drift. Maskinen muliggør gentagne eksponeringer uden at skulle vente

Panoramic BiteWing

Tidseffektiv forebyggende scanning eller perfekt alternativ til patienter, der ikke tåler intraoral BiteWings.

Cephalometric programmer

Stellaris 3D leverer cefalometriske billeder i One-Shot med fokus på klarheden i sporingen af anatomiske strukturer i hårdt og blødt væv. Tætte områder, hvor det er svært at spore sporingspunkter, er tydeligt synlige. Billedet er kalibreret og klar til cephalometrisk sporing.

Kan opgraderes

Enheden kan opgraderes med en en-shot teknologi cephalometrisk arm, når du har brug for det.

Klar til enhver diagnose

Stellaris 3D dækker en række forskellige diagnoser i 2D, 3D og Ceph med flere felt størrelser, programmer til panoramiske undersøgelser og cephalometriske scanninger. Valg af opløsning er ECO, Standard og HD, der passer til dine specifikke behov.

Kompakt og moderne

Det minimalistiske, elegante, pladsbesparende design tillader installation af Stellaris 3D i områder, hvor konventionelle enheder ikke ville passe.

Nem betjening med Touch

Styring af systemet er tilgængeligt fra din pc-skærm såvel som på enhedens berøringsskærm, hvilket giver mulighed for nem programvalg med tip til korrekt placering.

Tekniske specifikationer

Tekniske specifikationer