EGENSKABER & FORDELE

Nem og stabil positionering

Den lette, solide og stabile arm sikrer jævn bevægelse og pålidelig positionering. Det mekaniske system er baseret på dokumenterede X70- og XDG-enheder. Tusinder af tilfredse kunder oplever allerede ergonomi, let positionering og endelig positionsstabilitet hver dag.

Simpel AC-teknologi

Simpel AC-teknologi med og en bred vifte af forud indstillede eksponeringsindstillinger sikrer fremragende billedkvalitet og en lav stråledosis for dine patienter. Se alle de detaljer, du har brug for til præcise diagnoser.

Fremrangende billedkvalitet

Med en rørspænding på 70 kV kan du opnå optilmal billedkontrast og de grå nuancer, der er nødvendige til detaljeret diagnose. Et fokuspunkt på 0,8, sikre en kortere eksponeringstid. En bred vifte af forud indstillede eksponeringstider sikrer fremragende billedkvalitet ved enhver eksponering.

Rektangulær stålebegrænsende enhed

Reducer patientdosis ved hjælp af den medfølgende lovpligtige rektangulære strålebegrænsende enhed, der er tilgængelig i filmstørrelse 2.

Forskellige konfigurationer

Den fås som en mobil- eller vægmonteret samt?unit version med fire forskellige forlængelses armlængder. 30, 60, 80 eller 100 cm vandret-arm. Ved mobil unit er der ingen vandret-arm.

Perfekt med alle Pladescanner

Benyt dig af X70 røntgenapparatet sammen med enhver pladescanner. Takket være de forud indstillede eksponeringstider er det den perfekte match, der giver fremragende billedkvalitet med hver eksponering.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER