PRODUKTENGENSKABER

Nem og stabil positionering

Den lette, solide og stabile arm sikrer jævn bevægelse og pålidelig positionering. Det mekaniske system er baseret på dokumenterede X70- og XDG-enheder. Tusinder af tilfredse kunder oplever allerede ergonomi, let positionering og endelig positionsstabilitet hver dag.

Integrations fleksibilitet

Fås som en mobil eller vægmonteret version med fire forskellige forlængelsesarmlængder XDC passer nemt ind i din tandlæge. Vægbeslag og timer kan installeres separat, hvilket giver endnu mere hverdagens fleksibilitet i arbejdet.

Avanceret DC-teknologi

Avanceret DC-teknologi, det fineste fokuspunkt på 0,4 og en bred vifte af forudindstillede eksponeringsindstillinger sikrer fremragende billedkvalitet og en lav stråledosis for dine patienter. Se alle de detaljer, du har brug for for præcis diagnose.

30 cm Kollimator

Takket være den valgfri 30 cm collimator-billedforstørrelse kan reduceres, hvilket øger skarpheden af dine radiografiske billeder.

Rektangulær stålebegrænsende enhed

Reducer patientdosis ved hjælp af den valgfri rektangulære strålebegrænsende enhed, der er tilgængelig i filmstørrelse 0 og 2.

Automatisk DAP display

FONA XDC leverer passende eksponeringsindstillinger, der sikrer billeder i høj kvalitet. Det indbyggede DAP (Dose Area Product) tillader dosisovervågning og understøtter således sikkerhedsprocedurer og beskyttelse mod patientstråling. Dosis kan vises med hver eksponering på displayet på XDC-kontrolpanelet.

Styrings løsning

Vægmonteringen og timeren kan installeres separat, så du kan kontrollere eksponeringen uden for røntgenrummet. Denne løsning sikrer strålingssikkerhed såvel som nem installation og integration i din tandlæge.

Præcise eksponeringindstillinger

Du kan være sikker på at få den bedste billedkvalitet med hver eksponering. Indstil de rigtige eksponeringsindstillinger hurtigt og intuitivt i kun tre trin: vælg mellem 2 patientstørrelser, 9 forudindstillede anatomiske programmer og 3 detektortyper. Spænding kan ændres fra 60 til 70 kV for at justere billedkontrasten og gråtonen

 

Forskellige konfigurationer

Takket være det brede konfigurationsvalg vil XDC integreres perfekt i din praksis. Den fås som en mobil- eller vægmonteret version med fire forskellige forlængelsesarmlængder.

Fremrangende billedekvalitet

Takket være den valgbare rørspænding på 60 og 70 kV kan du justere den billedkontrast og de grå nuancer, der er nødvendige til detaljeret diagnose. Det fineste fokuspunkt på 0,4, avanceret DC-teknologi og en bred vifte af forudindstillede eksponeringsindstillinger sikrer fremragende billedkvalitet ved enhver eksponering.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER