produktEGENSKABER

3D Cone beam volume of 8,5×8,5

Avanceret 64bit-teknologi giver dig mulighed for at begynde diagnosen på så lidt som 30 sekunder fra eksponeringens start. Mandibular kanal og maxillær bihuler er tydeligt synlige i en enkelt eksponering

Implantations-planlægning

Tilgængeligt software til implantatplanlægning tillader præcis forberedelse af din implantatplacering og at vælge blandt mere end 60 forskellige implantatmærker.

Panoramic programmer

Du kan vælge mellem 7 panoramiske programmer inklusive Sinus og TMJ. Panoramiske og delvise buescanninger til børn er tilgængelige for at muliggøre reduktion af patientdosis inklusive venstre-, højre- og anteriortand.

Fuldt integraret system

FONA XPan 3D Plus leveres med fuldt udstyret kraftfuld pc med forudinstalleret FONA OrisWin 4.4 diagnosesoftware – en kraftfuld løsning til din tandlæge. Den nyeste FONA OrisWin 4.4 inkluderer alt nødvendigt visualiserings-, efterbehandlings- og filtreringsværktøj sammen med et omfattende patientstyringssystem og muligheden for at udvide dens funktionalitet med avanceret implantatplanlægningsmodul.

Kompakt design

FONA XPan 3D Plus er en kompakt 3-i-1-løsning, selv med sin Ceph-arm. Det er specielt designet til at passe ind i enhver praksis. Enheden er også let tilgængelig for børn og handicappede

3D, Pano og Ceph

Kompakt system med to sensorer, der automatisk justerer positioneringen til det ønskede 3D-, Pano- eller Ceph-program ved blot at vælge program og patientstørrelse. Enheden er perfekt til installation i små og store klinikker på grund af dens effektive design.

Hurtig og sikker teknologi

Det var aldrig lettere at indstille eksponeringen – 3D, Pano eller Ceph på kun to klik. Billeder produceres i sekunder, og valg af patientstørrelse gør det muligt at optimere dosis.

Cephalometry med et skud

Innovativ sensorteknologi erhverver det cephalometriske billede på kun et sekund, hvilket forhindrer patientbevægelse og øger billedkvaliteten.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER