FONA XPAN 3D

Kompakt 2-i-1 3D/2D-system leverer 8,5×8,5 lydstyrke på kun 10 sekunder og høj billedekvalitet ved enhver eksponering.

Egenskaber

Intuitiv navigation af 3D-lydstyrke


Billeder i høj opløsning og intuitiv softwarenavigation giver dig mulighed for hurtigt at undersøge kliniske tilfælde og beslutte med tillid til den passende behandling.

Tværsnit for nøjagtig diagnose


Med tværsnitsvisningen er diagnosen mere præcis. Du kan præcist måle længden til den mandibulære kanal, planlægge implantater eller opdage endodontiske sygdomme.


Metal Artifact reduction (MAR)-funktion

Med blot et enkelt klikspredning reduceres omstrejder og skygger for bedre billedkvalitet uden behov for yderligere eksponeringer. Du kan bruge MAR-funktionen til yderligere at forbedre de diagnostiske muligheder, der tilbydes af XPan 3D.

Forskellige eksponerings-programmer

Valg af det rigtige eksponeringsprogram er intuitivt og hurtigt. Hvert eksponeringsprogram kan kombineres med 4 patientstørrelser eller manuelt justeres for at passe perfekt til dine behov. Vælg det rigtige forudindstillede program til din diagnosticering med et enkelt tryk på en knap: Panoramaprogrammer: (1) Voksen panoramisk (2) Børnepanorama (3) Venstre-side tandbehandling (4) Højre-side tandplacering (5) Anterior Dentition (6) ) TMJ i normal okklusion og helt åben (7) Forfrabillede af Maxillary Sinus 3D-programmer: (8) Komplet protektion (9) Venstre TMJ (10) Højre TMJ

Nem integration i eksisterende netværk

FONA XPan 3D er designet til Windows 8 og er kompatibel med de nyeste teknologier. Med sin DICOM-kompatibilitet integreres den perfekt i det eksisterende studionetværk og tillader funktioner som Store, Print og Worklist..


Klar med touchpad
Programvalg, 3D-billedvisualisering og mere: kør OrisWin DG Suite-billedbehandlingssoftware fra din berøringsplade og nyd fuld fleksibilitet og forbedrede patientkommunikationsmuligheder.


Automatisk tilstand med dobbelt og tredobbelt scanning

Automatisk dual- eller triple scan-tilstand gør det muligt at importere radiografiske billeder til den kirurgiske guide-software, der allerede er i den rigtige rækkefølge.Effektiv 2-i-1 løsning
En sensor til begge dele, 2D og 3D. Brug 3D til præcise målinger, lokalisering af den mandibulære kanal og tværsnitsvisninger og 2D panoramatilstand til standard sager. Med FONA XPan 3D kan du nemt skifte mellem 3D- og 2D-funktioner.

Patient-positionerings værktøj

Bitteblokk, hagehvile og støtte til æstetisk sikrer perfekt patientcentrering. Laserstråler og frontalspejl understøtter let og hurtig positionering, mens patientens hoved kan stabiliseres yderligere med den valgfri hovedstøtte. Enhedens højde kan let tilpasses ved hjælp af den motoriserede søjle.

Fritstående

FONA XPan 3D kan installeres enten på væggen eller på den valgfri fritstående bundplade. Bundpladen er designet til at være tilgængelig for kørestolsbrugere og tillader installation uden strukturelle ændringer.

Kan fjernbetjenes

Med den valgfri fjernbetjening kan eksponering frigøres uden for røntgenrummet, hvilket sikrer optimal strålingsbeskyttelse og giver mulighed for fuld installationfleksibilitet.

De bedste ting ved denne model

Høj 3D billedekvalitet


FONA XPan 3D tager lige så lidt plads som kun 2D. Med det kompakte design kan det let installeres i alle tandstudier, og takket være sin fritstående bundplade kræves der ingen strukturelle ændringer. At montere en 3D-enhed i din klinik var aldrig lettere.

8,5x8,5 volume pa bare 10 sekunder

Med kun én eksponering får du det fulde lysbue 8,5 x 8,5 cm. Rekonstruktionen tager kun 10 sekunder takket være moderne 64 bit teknologi, hvilket sparer din tid og din tid for dine patienter. Se fuld tandprotese, mandibular canal og maxillary sinus i en enkelt eksponering og på rekordtid.

Mest kompakte design

Med XPan 3D kan du se de mindste detaljer til præcis diagnose. 3D voxelstørrelse på kun 160 um kombineret med 14 bit dynamisk interval, hvilket svarer til mere end 16.000 grå niveauer, sikrer høj billedkvalitet efter hver eksponering. Se, hvad du ikke kunne se før med XPan 3D.

Tekniske specifikationer