produktegenskaber

Intuitiv navigation af 3D-billede

Billeder i høj opløsning og intuitiv softwarenavigation giver dig mulighed for hurtigt at undersøge kliniske tilfælde og beslutte den passende behandling.

Tværsnit for nøjagtig diagnose

Med tværsnitsvisningen er diagnosen mere præcis. Du kan præcist måle længden til den mandibulære kanal, planlægge implantater eller opdage endodontiske sygdomme.

Metal Artifact reduction (MAR)-funktion

Med blot et enkelt klik reduceres skygger for bedre billedkvalitet uden behovet for yderligere eksponeringer. Du kan bruge MAR-funktionen til yderligere at forbedre de diagnostiske muligheder, der tilbydes af XPan 3D.

Forskellige eksponerings-programmer

Valg af det rigtige eksponeringsprogram er intuitivt og hurtigt. Hvert eksponeringsprogram kan kombineres med 4 patientstørrelser eller manuelt justeres for at passe til dine behov. Vælg det rigtige forudindstillede program til din diagnosticering med et enkelt tryk på en knap: Panoramaprogrammer: (1) Voksen panoramisk (2) Børnepanorama (3) Venstre-side tandbehandling (4) Højre-side tandplacering (5) Anterior Dentition (6) ) TMJ i normal okklusion og helt åben (7) Forfrabillede af Maxillary Sinus 3D-programmer: (8) Komplet protektion (9) Venstre TMJ (10) Højre TMJ
Nem integration i eksisterende netværk

FONA XPan 3D er designet til Windows 10 og er kompatibel med de nyeste teknologier. Med sin DICOM-kompatibilitet integreres den perfekt i det eksisterende netværk og tillader funktioner som Store, Print og Worklist.

Klar med touchpad

Programvalg, 3D-billedvisualisering og mere: kør OrisWin DG Suite-billedbehandlingssoftware fra din berøringsplade og nyd fuld fleksibilitet og forbedrede patientkommunikationsmuligheder.

Automatisk tilstand med dobbelt og tredobbelt scanning

Automatisk dual- eller triple scan-tilstand gør det muligt at importere radiografiske billeder til den kirurgiske guide-software, der allerede er i den rigtige rækkefølge.

Effektiv 2-i-1 løsning

En sensor til begge dele, 2D og 3D. Brug 3D til præcise målinger, lokalisering af den mandibulære kanal og tværsnitsvisninger og 2D panoramatilstand til standard optagelser. Med FONA XPan 3D kan du nemt skifte mellem 3D- og 2D-funktioner.

Patient-positionerings værktøj

Bitteblok, hagestøtte til at sikre perfekt patientcentrering. Laserstråler og frontspejl understøtter let og hurtig positionering, mens patientens hoved kan stabiliseres yderligere med den valgfrie hovedstøtte. Enhedens højde kan let tilpasses ved hjælp af den motoriserede søjle.

Fritstående

FONA XPan 3D kan installeres enten på væggen eller på den valgfri fritstående bundplade. Bundpladen er designet til at være tilgængelig for kørestolsbrugere og tillader installation uden strukturelle ændringer.

Kan fjernbetjenes

Med den valgfri fjernbetjening kan eksponering frigøres uden for røntgenrummet, hvilket sikrer optimal strålingsbeskyttelse og giver mulighed for fuld installationfleksibilitet.

Høj 3D billedkvalitet

FONA XPan 3D tager lige så lidt plads som kun 2D. Med det kompakte design kan det let installeres i alle tandstudier, og takket være sin fritstående bundplade kræves der ingen strukturelle ændringer. At montere en 3D-enhed i din klinik har aldrig været lettere.

8,5×8,5 volume på bare 10 sekunder

Med kun én eksponering får du det fulde felt 8,5 x 8,5 cm. Rekonstruktionen tager kun 10 sekunder takket være moderne 64 bit teknologi, hvilket sparer din tid og din tid for dine patienter. Se fuld tandprotese, mandibular canal og maxillary sinus i en enkelt eksponering og på rekordtid.

Mest kompakte design

Med XPan 3D kan du se de mindste detaljer til præcis diagnose. 3D voxelstørrelse på kun 160 um kombineret med 14 bit dynamisk interval, hvilket svarer til mere end 16.000 grå niveauer, sikrer høj billedkvalitet efter hver eksponering. Se, hvad du ikke kunne se før med XPan 3D.

Tekniske specifikationer