Stellaris 3D

Stellaris 3D er en komplet og kompakt, fuldt opgraderbart 3D CBCT panoramisk og cephalometrisk system med flere synsfelter.

Egenskaber

8 Forskellige FOV'er


Stellaris 3D dækker et komplet udvalg af CBCT-programmer til forskellige applikationer - fra endodonti gennem kirurgi og implantologi til knogler. Kvaliteten af vævsopløsning tillader også at bruge den til periodontal sygdom og ortodontisk anvendelse, f.eks. overtallige tænder. Små volumener starter ved 5x6,5 cm til endodonti og går op til 10x10 cm til kirurgiske og ortodontiske applikationer.

HighDefinition- og ECO-programmer


Voksne og, vigtigere, børneprogrammer er afgørende for ECO-lavdosisundersøgelser, hvilket tillader høj diagnostisk billedkvalitet til både oversigt og krævende diagnostiske opgaver.

Omgivende glød


Omgivende belysning skaber en behagelig atmosfære for patienten og gør det muligt at overvåge enhedens status på afstand.

Avanceret teknologi


Seneste sensordesign, teknologi og enhedsrobotik er blevet brugt til at opnå høj præcisionsniveau og detaljeret og jævn, stille drift. Maskinen muliggør gentagne eksponeringer uden at skulle vente


Panoramic BiteWing


Tidseffektiv forebyggende scanning eller perfekt alternativ til patienter, der ikke tåler intraoral BiteWings.
Cephalometric programmer


Stellaris 3D leverer cefalometriske billeder i One-Shot med fokus på klarheden i sporingen af anatomiske strukturer i hårdt og blødt væv. Tette områder, hvor det er svært at spore sporingspunkter, er tydeligt synlige. Billedet er kalibreret og klar til cephalometrisk sporing.

Kan Opgraderes


Enheden kan opgraderes med en en-shot teknologi cephalometrisk arm, når du har brug for det.

De bedste ting ved denne model

Klar til enhver diagnose

Stellaris 3D dækker en række forskellige diagnoser i 2D, 3D og Ceph med flere synsfelter, programmer til panoramiske undersøgelser og cephalometriske scanninger. Valg af opløsning er ECO, Standard og HD, der passer til dine specifikke behov.

Kompakt 
og moderne

Det minimalistiske, elegante, pladsbesparende design tillader installation af Stellaris 3D i områder, hvor konventionelle enheder ikke ville passe.

Nem betjening med Touch

Styring af systemet er tilgængeligt fra din pc-skærm såvel som på enhedens berøringsskærm, hvilket giver mulighed for nem programvalg med tip til korrekt placering.


Tekniske specifikationer